Coolfox is bedacht en ontwikkeld door ervaren ondernemers binnen de installatiebranche. Stuk voor stuk mensen die vanuit hun eigen ervaring en door nauwe banden met woningcoöperaties en aannemers steeds geconfronteerd werden met dezelfde frustrerende en kostenverhogende issues. Issues zoals onnodige ritten, onduidelijkheid wat er nu werkelijk aan de hand is bij een klant, niet over de juiste materialen beschikken, gefrustreerde klanten omdat het probleem niet in 1 x verholpen kon worden, slechte beoordelingen en een lage klanttevredenheid. Maar ook weinig arbeidsvreugde bij de eigen werknemers. En niet te vergeten: deze ondernemers ergerden zich enorm aan de hoge en onnodige belasting van het milieu. Deze negatieve groene voetprint moest ook worden teruggebracht.

Er werd een werkgroep opgericht met ondernemers, softwareontwikkelaars en investeerders. Gezamenlijk bedachten en ontwikkelden ze het product Coolfox en werkten dit uit.

Coolfox slimme software dat er voor zorgt dat er minder bezoeken nodig zijn, er minder ritten hoeven plaats te vinden en het milieu dus minder wordt belast. De kosten gaan drastisch omlaag en verhoogd de tevredenheid van alle betrokkenen. Klant tevreden en werknemers blij. Kortom, alleen maar win-win.

Na een uitgebreide en geslaagde testfase werd Coolfox geïntroduceerd en werd er een nieuwe BV, onder dezelfde naam opgericht: Coolfox BV.

Op de contactpagina vindt je al onze gegevens.

Wil je weten hoe Coolfox werkt?  Klik dan hier voor de clip van Coolfox. Coolfox Smart software!